Leestijd : 0 minuten

Waarom Zuci Systems ontstond

Assistant Marketing Manager

I write about fintech, data, and everything around it

Als stagiaire in 2005 begon ik met handmatig testen en bleef ik 4 jaar in dezelfde ruimte werken voordat ik in 2009 overstapte naar functionele testautomatisering met Silktest. Sinds 2009 gebruik ik functionele testautomatiseringstools zoals Testcomplete, Selenium Webdriver en Ranorex voor webautomatisering en Calabash, Appium voor mobiele testautomatisering. Ik kreeg de kans om tests te schrijven met behulp van deze tools met populaire programmeertalen zoals Java, C# en Ruby. Naast functioneel testen heb ik ook gewerkt aan niet-functionele testtools zoals JMeter en Loadrunner for Performance testing.

Onderling afhankelijke softwaretests

Dit bericht is niet om op te scheppen over mijn cv :) maar om mijn redenen uiteen te zetten achter het opstarten van Zuci(pr.shu-chi) Systems. Na 10 jaar in de wereld van software en softwaretesten te hebben doorgebracht, realiseerde ik me dat het tijdperk van “Independent Software Testing”-services voorbij is en wat de industrie tegenwoordig nodig heeft, is “Interdependent Software Testing”. Als de woorden “Independent” en “Interdependent” bekend voorkomen, ja, ik heb ze geleend van Stephen Covey’s “The 7 Habits of Highly Effective People”. :)

Weet je nog wat Covey zegt over onderlinge afhankelijkheid in de context van een individu?

“Als onafhankelijk persoon heb ik de mogelijkheid om mezelf diep, zinvol, met anderen te delen, en ik heb toegang tot de enorme middelen en het potentieel van andere mensen.”

We hebben Zuci op dezelfde lijn gezet. We wilden “kwaliteit in de software brengen door wederzijds afhankelijk te zijn van mensen en andere middelen die betrokken zijn bij het bouwen en gebruiken van de software” . Er is toptalent nodig om oplossingen te bouwen die dit principe weerspiegelen en Zuci koestert talent door veelzijdige blootstelling aan alle facetten van software-engineering te bieden met een speciale nadruk op testen en kwaliteit.

Bezoek www.www.zucisystems.com voor meer informatie over ons aanbod.

Leave A Comment