Assistant Marketing Manager

I write about fintech, data, and everything around it

Leestijd : 0 minuten

Wat wil een klant?

Assistant Marketing Manager

I write about fintech, data, and everything around it

In de competitieve markt van vandaag, waar er een strijd is om klanten te krijgen terwijl het gemakshalve gesproken wordt over het aanbieden van de “beste kwaliteit”, rijst de vraag hoe we de kwaliteit van producten en diensten in het algemeen kunnen meten? Simpel gezegd, het antwoord hangt af van respectievelijk gebruikerservaring en klanttevredenheid.

Onlangs ging een klant van ons door en beval ons aan bij 2 van zijn CIO-vrienden in andere bedrijven, zonder dat wij er zelfs om vroegen. Ik bedankte hem voor de referenties en vroeg hem om zijn mening over ons werk te delen, waarvan ik er enkele hieronder opsom:

  • Of ik Zuci nu een project van 2 weken of een project van 6 maanden geef, het team behandelt hen gelijk en doet hun best om het tot een succes te maken
  • Schattingen komen overeen met wat ik verwacht en vertragingen worden ruim van tevoren gecommuniceerd
  • E-mailreacties nemen overdag nooit meer dan 30 minuten in beslag en ik krijg binnen 4 uur een reactie op e-mails die tijdens oneven uren worden verzonden (dit project heeft geen ondersteuning voor overlappende tijd)
  • Ik geloofde het niet toen je zei dat jullie allemaal hands-on waren, maar het de afgelopen 8 maanden meerdere keren hebben meegemaakt (ik heb onlangs een Azure-probleem voor hen opgelost tijdens een productiegesprek)
  • Mijn codebase heeft 3 jaar geduurd om te ontwikkelen en uw team had het in 8 maanden in bezit met slechts 3 dagen overgang van de vorige leverancier zonder enig formeel KT-proces, iets wat veel bedrijven vragen om strikte deadlines te overwegen.

In mijn beginjaren kwam ik deze uitdrukking “100% klantreferentiebaarheid” tegen in een interview dat ik las. Ik weet niet meer wie het interview gaf en waar ik het las, maar ik weet zeker dat het van een Indiase CEO was. Ik keek er even naar en ging toen verder, maar het lijkt erop dat de zin ergens diep in mijn zakelijke waarden is verankerd.

Als iemand me vandaag als ondernemer zou vragen wat mijn doel voor Zuci is, zou ik zeggen “100% klantreferentie” , de 3 woorden die ik schaamteloos zou lenen en gebruiken.

Leave A Comment